Bijblijven in een wereld vol regels en wetten die razendsnel veranderen en evolueren is geen evidentie. Wij houden voor jou de vinger aan de pols en informeren je graag over de laatste nieuwigheden uit de sector. Je kan ook rekenen op tips en weetjes die het jou makkelijker maken om de focus op je corebusiness te houden.

Daarnaast informeren we je niet alleen via onze blog, maar ontmoeten we jou op één van onze infomomenten. Je vindt ook de eerstkomende events.

 • Ziet u het bos door de bomen nog?

  Ter ondersteuning van de economie werden allerhande ondersteuningsmaatregelen gelanceerd door de verschillende overheden. We vatten ze hierna voor u samen

  Lees meer
 • 5 tips om de coronacrisis te overleven

  Veel ondernemers worden sinds 13 maart 2020 getroffen door de coronacrisis: hun bedrijf werd verplicht gesloten, veel/alle werknemers werken van thuis uit, hun omzet daalt drastisch door de onzekere tijden, dit laat zich ook voelen op hun bankrekening…
  Omdat wij als boekhouder al meer dan 25 jaar onze rol van adviseur ter harte nemen, willen wij vanuit onze kennis en ervaring een aantal tips meegeven aan elke ondernemer. Zo komt u deze moeilijke periode makkelijker door.

  Lees meer
 • CORONA

  In deze blog gaan we de momenteel bekende maatregelen toelichten met betrekking tot het coronavirus en de impact op de bedrijfswereld.

  Lees meer
 • BTW

  We merken tijdens het verwerken van facturen bij BTW aangevers dat regelmatig dezelfde problemen opduiken. Daarom zullen we in onze blogs, regelmatig stilstaan bij een aantal items die voor de BTW kunnen tellen.

  Lees meer
 • 01 January 2020
  19:00
  -
  22:00

  Infoavond

  Wij, kantoor A.Coppin&Partners, informeren onze klanten op geregelde tijdstippen. Door de corona maatregelen zijn we genoodzaakt dit even on hold te zetten.

  Bekijk het event