“Als dochter in een landbouwersgezin kreeg ik het ondernemerschap met de paplepel ingegeven. Ik leerde om altijd vooruit te kijken, zowel in voor- als in tegenspoed. Het sterkte mij om na mijn studies de stap te zetten om mijn eigen boekhoudkantoor uit de grond te stampen, dichtbij de mensen en met passie voor het ondernemen. Ondertussen ben ik trotse aanvoerder van een hecht team van specialisten dat dag in dag uit het beste van zichzelf geeft om onze klanten vooruit te stuwen.”

Coppin
Anja Coppin
Bestuurder

Een sterk verhaal…

Elke goede samenwerking start met een goed gesprek. 
Pas als we je echt kennen, je bedrijf en je dromen, verzuchtingen en verwachtingen, en je situatie correct kunnen inschatten, zijn we in staat om je optimaal van dienst te zijn. Met professioneel onderbouwd advies, met middelen en programma’s die je aan efficiëntie doen winnen en bovenal met een warmmenselijk feeling om het beste resultaat neer te zetten voor jou en je bedrijf.

Elke klant heeft zijn eigen vaste dossierbeheerder. Zo kan je te allen tijde rekenen op één contactpersoon  voor al je vragen. Op die manier staan wij dichtbij jouw bedrijfsvoering en kunnen we proactief en kritisch inspelen op je noden en verwachtingen.

Teamwork makes the dream work!
Cindy Cloet
Cindy Cloet
Dossierbeheerder
Charlotte Verplancke
Charlotte Verplancke
Dossierbeheerder
Aäron Demeyere
Aäron Demeyere
Dossierbeheerder
Vincent Denys
Vincent Denys
Dossierbeheerder
Peggy Geldhof
Peggy Geldhof
Secretariaat
Peter Absil
Peter Absil
assistent dossierbeheerder
Sofie Saey
Sofie Saey
assistent dossierbeheerder
Join our team!

Of je nu een schoolverlater bent barstend van ambitie of een ervaren rot hongerig naar een nieuwe uitdaging, wij kijken steeds uit naar enthousiaste en gemotiveerde werkkrachten. 

Bekijk onze vacatures of stuur je spontane sollicitatie aan ons door. Wie weet vinden we de perfecte match tussen jouw dromen en onze noden!